1/10

Kaolin Court

A new development consisting of 9 units has recently been completed in Forest Hill. 

The new development comprises a three to four-storey residential block along the street front, with four houses facing onto a shared courtyard to the rear. The front block is divided in two to provide a pedestrian routeway through to the new mews at the rear. 

Each house has its own garden which opens onto the central courtyard - a communal safe playground for children and a shared place for all the residents. 

The buildings have been sculpted to maximise light between and over the houses into the courtyard, as well as creating south-facing roofs for solar panels. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon

© 2020  Stolon Studio  |  The Studio, 6 Kaolin Court, London SE23 1AA