Penrose Mews

 Planned around a central courtyard, the development includes eight 3 to 4 bedroom mews houses and a gatehouse. 

Each house has been cleverly designed to provide a high quality living space within a compact envelope. 

Accommodation is arranged over three floors with the primary living space set in the basement below the entrance courtyard. 

The main bedrooms are located on the raised entrance level and first floor. 

Terraces are provided at 1st floor with lightwells and rooflights providing natural light into the kitchens. 

The shared amenity space is a central feature to many Stolon Studio projects. Having dedicated shared space, has health and well-being benefits as it increases social interaction and decreases the sense of isolation 

1/11
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon

© 2020  Stolon Studio  |  The Studio, 6 Kaolin Court, London SE23 1AA